Vas­tuul­li­sia di­gi­taa­li­sia pal­ve­lui­ta, hii­li­ja­lan­jäl­ki tie­dos­ta­en

Autamme teidät digitaalisen vastuullisuuden polulle tekemällä vastuullisuusstrategiastanne totta. Löydät tarkemmat palvelukuvaukset liittymällä polullemme.

TUTUSTU ↓

Digitaalisten palveluiden suunnittelu ja kehitys

Yli 50 vuoden kokemuksemme digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja kehityksestä takaa toimivan ja vetoavan lopputuloksen uusien tuotettavien palveluiden sekä olemassa olevien ja kehitystä vaativien palveluiden osalta. Teemme työmme vastuullisesti, sisältäen laadukkaan kehitysprosessin. Tarvitset yhden arkkitehdin, ohjelmistokehittäjän tai koko tiimin, me autamme.

Digitaalisten palveluiden vastuullisuuden parantaminen

Käymme läpi organisaatiosi digitaaliset palvelut ja viemme vastuullisuuden palveluissanne uudelle, kestävälle tasolle. Voimme aloittaa pienesti Proof-of-Concept -harjoituksella, jonka jälkeen teemme tiekartan kohti vastuullisia digitaalisia palveluita. Tiesitkö, että vastuulliset digitaaliset palvelut tarkoittavat yleensä myös pienempiä kuluja?

Hiilijalanjäljen laskenta ja kompensaatioportfolio

Vuonna 2030 digitaalisten palveluiden energiankulutuksen on arvioitu olevan noin 20 % maailman koko energiankulutuksesta. Nyt on aika toimia. Tiedätkö palveluidenne hiilijalanjäljen? Tarvitsetteko kenties apua myös muun toimintanne arvioinnissa ja ehkäpä myös kompensaatiotoimissa?

Toimimme alan tunnetuimpien ja parhaimpien yhteistyökumppanien kanssa ja pystymme kartoittamaan hiilidioksidipäästöt scopejen 1-3 osalta. Tämän lisäksi pureudumme myös digitaalisten palveluidenne hiilidioksidipäästöjen selvitykseen aiempaa tarkemmin. Hanki siis kilpailuetua tiedostamalla toimintanne vaikutukset. Samalla säästät it-kustannuksissa digitaalisia palveluitanne optimoimalla.