Meistä

Olemme täysin uudella mallilla, nykyaikaisella arvopohjalla ja itseohjautuvalla kulttuurilla varustettu digital nomad -yhteisö. Hybridi- ja etätyö ovat toiminnassamme täysin normaaleja työtapoja. Yrityksemme nuoresta iästä huolimatta tarjoamme kattavat terveysvakuutukset, työsuhde-edut ja arvopohjaamme sopivan kulttuuritoiminnan. Pidämme huolta toisistamme ja yrityksemme tarjoaakin hyvinvointia ylläpitäviä ylimääräisiä palveluita. Kompensaatio luovuttamaasi työpanosta vastaan on vähintäänkin reilu, ellei jopa alan parhaimmistoa.

Jokainen projektimme sisältää vastuullisuusnäkökulman. Pääset siis työkaverinamme osallistumaan merkityksellisiin projekteihin. Yrityksemme osakkuuden myötä ymmärrät ja päätät myös yrityksen toiminnasta laajassa mittakaavassa, yhdessä meidän kaikkien kanssa.

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI ↓

Trail Openersin arvot

Mil­lai­si­a e­tu­ja vas­tuu­lli­nen di­gi­taa­li­sten pal­ve­lui­den ke­hi­tys tuo?

Energiankulutus palveluissa huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa

Sosiaalinen vastuullisuus kuuluu osana suunnittelu- ja toteutusprosessia palveluiden toteutukseen. Tällä tavoin käytettävyys-, saavutettavuus- ja eri päätelaitteiden toimivuustaso pystytään sopimaan ja toteuttamaan alusta alkaen. Nämä asiat voidaan selvittää myös palveluiden jatkokehitysvaiheessa, mutta lähes aina työ on tällöin kalliimpaa ja vie kauemmin kalenteriaikaa.

Tietosuojasta huolehtiminen on meille kunnia-asia. Palvelutoteutuksemme on aina vähintään lainsäädännön vaatimalla tasolla, sovitusti pystymme myös korottamaan tietosuojatasoa. Tiimillämme on kokemusta mm. korotetun tietosuojan ja -turvan palveluista esimerkiksi potilastiedon parissa.

Laadukkaampi työnjälki, tekninen velka ei pääse kasvamaan liian suureksi

Yhteistyöverkosto

Pienenä toimijana tiedostamme tarvitsevamme myös kumppaneita. Olemme laajasti verkostoituneita niin vastuullisuuden, liikkeenjohdon konsultoinnin, visuaalisen suunnittelun kuin ohjelmistokehityspalveluiden osalta. Pystymme vastaamaan suurempaankin tarpeeseen huolellisesti valittujen kumppaneidemme avulla. Vastaamme kumppaneidemme työstä, kuten omastamme. Kumppaniverkostomme koostuu freelancer-toimijoista sekä pienemmistä, noin 2–20 hengen yrityksistä. Lisäksi kuulumme lähes kaikkien suurempien it-alan verkostojen piiriin.

Me

Omaamme yrityksen arvoja tukevat arvopohjat ja vastuullisuus on meille tärkeä asia. Haluamme olla viemässä maailmaa parempaan suuntaan. Osaamme pitää hauskaa ja liikkua yhdessä, mutta haluamme viettää aikaa myös työpaikan ulkopuolella. Uskomme työ- ja vapaa-ajan rajaukseen sekä palautumisen tärkeyteen. Olemme ylpeitä työmme jäljestä ja laadukas kädenjälki on meille kunnia-asia.

Ville giving his best business casual

Ville Nordberg

CEO, Founder

Jiri giving his best business casual

Jiri Kiviniemi

Senior software developer

Wille giving his best business casual

Wille Keltikangas

Senior software developer

Pasi giving his best business casual

Pasi Kallioniemi

Software Architect

Matti giving his best business casual

Matti Mehtonen

Software Architect

Henri giving his best business casual

Henri Kellock

Software Architect

Sampo giving his best business casual

Sampo Juustila

Software Architect

Jarkko giving his best business casual

Jarkko Syrjälä

Software Architect

Liity vastuullisuuden edelläkävijöihin

Projektimme edustavat mielenkiintoisten teknologioiden lisäksi digivastuullisuuden kärkipäätä. Meillä näet kädenjälkesi yhteiskuntaan konkreettisesti, sillä jokaisen projektimme vaikutus mitataan.

Otamme yhteyttä vuorokauden sisällä